Spekebua.no ble stiftet i 2011 og driver med salg av spekepølser, spekeskinke og spekemat, samt div handelsvarer på nett.

I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami.

Vårt produktkonsept er at varelageret og produkttilbudet skal føye våre kunder etter popularitet og etterspørsel.
Vi jobber derfor kontinuerlig med å lage gode tilbud, spennende pakker og vi lager blant annet flotte, skreddersydde gavepakninger til ulike anledninger.

Vi har i flere år hatt stor suksess med et godt innarbeidet konsept på kjøpesentre i Østlandsområdet. Dette samarbeidet med de større senterkjedene som Steen & Strøm og Sektor, har vi opparbeidet oss gode referanser.
Vi satser nå fullt på nettsalg og er i ferd med å utarbeide spennende, nye konsepter som sjøsettes høsten 2016

Spekebua AS har et langt og godt samarbeidet med idrettslag i Norge hvor vi bidrar med dugnadssalg av spekemat og gaver. Dette samarbeidet fortsetter videre og vi ønsker å tilknytte oss flere idrettslag. Dette konseptet er todelt der den ene delen består i at idrettslagets skaffer standplass på kjøpesenter for salg av spekemat/ gavepakninger, og å bemanne disse (i enkelte tilfeller bemanner Spekebua dem selv, dette avklares mellom klubben(e) og Spekebua på forhånd). Den andre delen er medlemmene selger spekemat direkte til familie, venner, bekjente, på jobben og naboer. Idrettslaget får da provisjon av dette. Begge salgsmetodene skjer helt uten økonomisk risiko for idrettslaget.

I 2018 utvidet vi firmaet og lanserte oss på nytt som Spekebua nett og engros AS.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og nettbutikken vår og vi streber etter å kunne gi kundene våre et unikt og godt tilbud på vår varebeholdning og ser stadig etter produkter/ ting å utvide sortimentet vårt med. Vi jobber stadig med å utvikle nye konsepter som bidrar til at vi kan opprettholde målet vårt om at Spekebua vil forsyne sine forbrukere med gode smaksopplevelser fra de beste tradisjonene fra Norsk matkultur. Vår filosofi er at spekemat ikke skal koste så mye.

Sammen planlegger vi konkurranser og rabatter slik at vi hele tiden kan gi kundene våre gode tilbud året gjennom.